maanantai 16. huhtikuuta 2012

Taas maistuu!

Nimittäin J:lle ruoka. Vatsa on pysynyt hyvänä nyt sen ajan, mitä olemme syöttäneet riisipuuroa kauravehnäpuuron asemesta. Hapanmaitotuotteista J on maistellut viiliä, eikä sillä ole ollut vatsaan kerrassaan mitään vaikutusta. Tänään J sai raejuustoa ja olisi syönyt sitä vaikka kuinka paljon. 

Keitin tänään taas J:lle ruokaa: 600g kanaa, 2kg porkkanaa ja muutama desi keitettyä riisiä. Taisin keittää porkkanoita hieman liikaa, sen verran mauttomia olivat vaikka vähässä vedessä koitin keitää. No, minä laitoin keitinvettä soseen sekaan sen minkä meni ja loput J:lle tuttipulloon. Tuleepahan kaikki vitamiinit ainakin jollain tavalla! 

Ihmetystä aiheuttivat jääpalamuotit. Irrottelin niistä marjasose-kuutioita mielestäni ihan hellin ottein, mutta silti molemmat halkesivat. Miten ihmeessä on mahdollista, että jääpalamuotit eivät kestä pakastusta..? Hassua on myös se, että äitini lähetti minulle juuri jääpalamuotteja, jotka ovat varmasti lähemmäs 20 vuotta vanhoja. Laadulle on ilmeisesti ehtinyt siinä ajassa tapahtua yhtä ja toista, kun nuo omat valkoiset muottini ovat käytössä olleet kuukauden ja vasta muutaman kerran pakkasessa olleet. Tälläinen satsi valmista apetta tuli. Jos edes reilun viikon tuolla pärjäisi, niin voisi vähän aikaa keskittyä vaikka käsitöihin.

Täytyy kyllä vielä sanoa, että J:n parantunut ruokahalu tekee äidin ihan mielettömän onnelliseksi. Ihanaa, kun poika itkee lisää ruokaa eikä sitä, ettei tahtoisi syödä! Mukavaa vaihtelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti