tiistai 17. huhtikuuta 2012

10 kuukautta!

Äidin pieni poika täytti tänään kymmenen kuukautta. Aika kuluu järjettömän nopeasti, vaikka se onkin niin kliseisesti sanottu. Vaikea kuvitella, että pieni keskospoika, joka äsken opetteli syömään milli milliltä, joka ei edes jaksanut montaa kertaa syntymänsä jälkeen huutaa, on jo näin iso ja taitava. Tässä pari kuvaa pian syntymän jälkeen keskolassa ja muutama tänään otettu kuva.M huomasi tänäaamuna, että J:lle on vihdoin tulossa myös ylös yksi hammas. Johan sitä onkin ehditty odotella.  Ja samalla selittyy se lisääntynyt kuolaus. Aikaisemmin pidimme J:llä kankaisia ruokalappuja kuolalappuina, mutta eihän tuo suostu niitä enää pitämään vaan repii pois. No, se on paidan vaihtoa sitten.

Enää pari kuukautta J:n ensimmäisiin synttäreihin. Pitäisi varmaan pikku hiljaa ruveta miettimään juhlapäivää ja tarjottavia. Minne ihmeeseen tämä aika on kadonnut??

4 kommenttia:

 1. Ihana jätkä :)

  Meillä onkin melkein samanikäiset lapset :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Varsinkin tuo viimeinen virnistys on ihan huippu! :)
  Ja aika, se katoaa ihan mystisesti... juurihan minunkin eka vauva syntyi ja kohta se täyttää jo 10v!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jep, tuo viimeinen kuva kertoo J:n tämänhetkisen lempipuuhan; heti jos on vähänkin hiljaista, niin eikun äidin lehtien luo niin johan keksitään muuta tekemistä :)
   Onneksi nykyään on kamerat, niin tämä vauva-aika ei vain mystisesti "katoa", vaan siitä jää reilusti kuvia hataran muistin tueksi :)

   Poista