lauantai 7. huhtikuuta 2012

Eroahdistusta ja virkkausta

J on ollut öisin selvästi levottomampi, kun on oppinut konttaamaan. Nyt poika nukkui yönsä ihan hyvin, mutta eroahdistus meinaa painaa. Heti kun rättiväsyneen pojan laskee unilelun ja tutin kanssa sänkyyn ja tekee lähtöä, alkaa hirveä huuto. Huutoon auttaa vain silittely ja hyssyttely. Ei puhettakaan, että huoneesta saisi poistua ennen kuin J on umpi unessa.. 

  Sama juttu vessassakäymisen kanssa. Ei saisi kadota näkyvistä. Noin vain. Mistä sitä tietää, tuleeko äiti tai isi enää koskaan takaisin.. Onneksi tämänkin on vain vaihe pienen pojan elämässä ja menee nopeasti ohi hellällä huolenpidolla. 

  Virkattuakin olen saanut jonkin verran. Aloitin työn jo kaapissa olleilla jämälangoilla. Novitan liikkeestä täytyi pian hakea lisää. Tietenkään juuri sitä lankaa ei ollut valikoimissa Novitalla eikä Anttilassakaan.  Tuli sitten VIHDOIN  liityttyä Novita-klubiin ja tilattua sieltä puuttuvat värit. 

  Olin kyllä oikein tyytyväinen, kun tänäaamuna puhelimeen tuli viesti, että langat ovat noudettavissa kampin matkahuollosta. Ja tilauksen laitoin Torstaina. Hyvä Novita!Arvaako kukaan, mikä tästä tulee?


Matkahuollon pakettien noutopiste ei ilmeisesti ollutkaan tänään auki. Kumma juttu, kun viesti tuli saapuneesta paketista, eikä siinä ollut mitään mainintaa että tänään ei onnistu. Viestin perässä luki vielä lauantain aukioloajatkin. Perässä olisi ilmeisesti pitänyt lukea: paitsi tänään.
No, kyllä tuota hommaa piisaa muutenkin..
   
  Lindan blogissa on arvonta. Osallistumaan pääset tästä.

2 kommenttia:

 1. Veikkaisin pikku peittoa tulevalle perheenjäsenelle. :)
  Meilläkin on nuorimmaisen kanssa sama juttu ollut kun konttaamaan oppi. Nukkumaan mennään yleensä huutojen saattelemana. Ehkäpä se tuosta kohta tasaannu. Tai ainakin joskus sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, peitto siitä on tulossa.
   Kiva kuulla, ettei J ole ainoa, jota ahdistaa :)

   Poista