perjantai 20. huhtikuuta 2012

(kuva)Tauko

Eli nyt kävi niin hassusti, että kamerastani meni näyttö rikki. Kuvia se kyllä kuuluu ottavan (ja varmaan muistikortillekin jää) vaan kun se tähtäys on hemmetin vaikeaa kun ei kuvaa näy. Minun kamerasssanihan ei tietenkään ole sitä pientä tirkistysreikää, josta sen kuvan näkisi vaikka näyttö on rikki. Ja onhan se asetusten säätäminen aika hankalaa.

Nyt harkinnassa on, meneekö kameran osto ensi kuulle vai uskaltaisinko ottaa sen osamaksulla. Ja tietysti pitäisi jonkin verran tietää kameroista, ettei sitten tule ikävää yllätystä. Edellisen kamerani sain lahjaksi valokuvausta harrastavalta tutulta, joten minun ei tarvinnut teknisillä yksityiskohdilla rasittaa päätäni.

Tarkoitus olisi hankkia pieni ja näppärä pokkarikamera. Mahdollisimman isot ominaisuudet mahdollisimman pieneen hintaan. Vinkkejä ja käyttökokemuksia siis saa laittaa kommenttina!  Yritän palata pian taajuksille –kuvien kera.

P.s. Muistakaa osallistua arvontaan. Usealla arvalla moninkertaistat mahdollisuutesi. Liittymällä lukijaksi pidät huolen, että muistat blogin myös silloin kun arvonta on suoritettu ja voittaja ilmoitettu :)

4 kommenttia:

 1. Voisin sanoa useampia vuosia valokuvausta harrastaneena, että Canonin Powershot- "perhe" on yksi parhaimmista mitä tulee pokkareihin. Itsellä on nytkin käytössä sellainen ja tyytyväinen oon ollu sen suhteen tuossa joka päiväisessä käytössä. Niitä löytyy edullisenakin. Esim. http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=742922&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19652&compartmentId=20160&categoryId=20670

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) Näyttää oikein näppärältä kapistukselta. Ymmärsinkö kuitenkin oikein, että tuo ei ole akku vaan paristokäyttöinen?

   Poista
  2. Se on sekä että. Itse käytän ladattavia paristoja, jotka toimivat melkoisen pitkän aikaa kerrallaan. Toinen vaihtoehto olisi ostaa Canonin oma NiMH- akku. Sen hinnasta ei ole mulla tietoa...

   Poista
  3. Okei :P Taidan kuitenkin karsastaa ajatusta noista paristoista, kun huono tapanani on unohtaa kamera päälle; ei olisi kovin taloudellista paristoilla. Nyt olen kallistumassa
   Canon PowerShot A4000 IS:ään. Saakohan sillä kelvollisia kuvia?

   Poista