sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kuvia

Valokuvaushaaste on jäänyt vähän vähemmälle, vaikka kuvia olen koittanut räpsiäkin. Tämän päivän kuvan takia tämä postaus tulee näin myöhään. 

12. StairsEnkä edes rappukäytävään viitsinyt mennä. Eivätkä nuo oikeastaan edes ole portaat. Mutta portaat koostuvat askelmista ja askelmia on tuossa pari. Tuo on myös hyvä seisomatuki J:lle. Hyvin vie huomion pois takana olevasta pistorasiasta, eli hyvin on paikkansa tuossa ansainnut. 

13. Something you found


Kaipaako kukaan? Oikeastaan löysin tämän napin jo talvella. Ilahduin löydöstä niin kovin, että lensin naamalleni seuraavalla askelella. Ajattelin säilyttää tuon napin siltä varalta, että takistani irtoaisi yksi. On ainakin saman muotoinen, jossei muuta. 

14. How you feel today


Kindermunasta saatu yllätys. Tunsin siis oloni yllättäväksi. Eikun virtahevoksi. Etenkin iltaisin, kun turvotus on kohillaan, tuntee päässeensä rantakuntoon. Rantakunnossahan se virtahepokin on..

15.Sunset


Tämän takia meni niin myöhään. Paha kuvata auringonlaskua päivällä. Tai 14. päivä 15. päivän aurinkoa.. Tosin 14. päivä oli muutenkin pilvinen, joten ei siitä olisi mitään tullutkaan. Jos siis olisin huijata tahtonutkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti