keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Rätti ja terveysside

Olin jo pidemmän aikaa sitten ostanut kirkkaan punaista Blend Bamboo-lankaa tarkoituksenani tehdä siitä pari kestorättiä. Nyt ryhdyin viimein tuumasta toimeen, kun ei mikään muukaan oikein innostanut. Toinen oli pyörinyt viikon verran laukun pohjalla matkatekeleenä ja toisen tein tänään samalla kun kyttäsin postin sivuilta kamerapakettini saapumista. 

Ensimmäinen on ihan vain suorakulmainen ja toisesta yritin jonkun inspiraatio- puuskan vallassa tehdä pyöreäreunaista ajattelematta sen enempää lopputulosta. Lopputulos näyttääkin käytetyltä kuukautissuojalta roikkueassaan tuossa hanan päällä. Tervetuloa meille kahville.. 

Tuo pitkulainen malli on mielestäni käytännöllisempi kuin neliö: neliön joutuu taittamaan kaksinkerroin, että sen saa tuohon hanan päälle hyvin. Suorakaiteen voi vain heittää siihen päälle. Omassa keittiössä ei myöskään tarvitse kävellä kovin pitkää matkaa rättiä huuhtelemaan, joten lisätaitoksista ei olisi suurta hyötyäkään. 

Tällaisia sain aikaiseksi: Näitä tulen varmaan tekemään jatkossa lisää. Jo parin käyttökerran jälken tuntuvat niin paljon kätevämmiltä kuin kaupasta ostetut. Ja tilauksiakin on jo tullut.

2 kommenttia:

 1. Hihi, minä jo oikeesti uskoin, että teet kesto-terveyssiteitä =). Ennenvanhaan niitä käytettiin omatekoisia, mutta taitaa nuo kaupan siteet olla silti kätevämpiä. Jossainhan se kulkee raja kierrätyksenkin kanssa ja minusta se kulkee just tuossa kohtaa =).
  Kivempi se on punaisella rätillä pöytiä pyhkiä, kuin jollain valmiiksi likaisen harmaalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken kyllä käväisi mielessä kestositeet, mutta tuntuisi melko nololta viedä kestositeita taloyhtiön pyykkitupaan. Ja meillä kun tuo mies yleensä hoitaa pyykkäyksen, niin ehkei olisi reilua heitellä kestositeitä pyykkikoriin :D Kannatan kyllä ehdottomasti kaupan muovisia ja kertakäyttöisiä vastaavia minäkin.
   Jep, tuossa ei pitäisi heti näkyä kaikki roiskeet tai värjäymät,kuten J:n mustikkapiltti toisinkuin kaupan keltaisissa räteissä :)

   Poista