sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Orpo olo

En olisi uskonut, että jo pelkästään pari päivää ilman kameraa, saavat minut hyppimään seinille. Tuntuu, että olisi ties mitä kuvattavaa: Mies tuossa äsken tuumasi, että mahani on varmasti isompi kuin J:n kanssa missään vaiheessa. Heti ajattelin ottaa kuvan. Puhuin J:n mummin kanssa puhelimessa ja kerroin, kuinka hienosti J kävelee taaperokärryn kanssa. Mummi pyysi ottamaan kuvan. Vaan milläs otan?

Jatkossa varmaan tällä.

Tilaukseen taitaa lähteä tuo punainen väri. Tuntuu jotenkin enemmän omalta kuin tuollainen harmaa mikä minulla aikaisemminkin oli. Toivottavasti saan tuon kapineen tilaukseen jo tänä iltana (riippuu, saanko kuvausta harrastavalta sukulaiseltani konsultaatiota kuinka pian). Alkaa olla niin orpo olo.

Mutta toivon mukaan jo ensiviikolla luvassa uusia kuvia. Malttaisi vain odottaa sinne asti!

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä ja punainen väri on minustakin paras :) Minulla on samantapainen Canon ja se on kestänyt jo vuositolkulla rikkoontumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päädyin kuitenkin eri malliin, punaisena:'D nyt on kuitenkin kamera laitettu tilaukseen. Canon taitaa olla ainakin yksi parhaimpia kameranvalmistajia :)
   Tosin eipä itsellä niin paljoa tietoa ole.

   Poista
 2. Tuskinpa sitä kovin pahasti vikaan osuu, kun Canonin ostaa. Aivan sama mikä malli sitten onkaan kyseessä. :)
  Punainen kamera ois kyllä niin hieno! Itsellä kun tällä hetkellä on vaan ihan perus musta, vaikka eipä siinäkään sinänsä mitään vikaa ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, toivotaan parasta. Onneksi olen saanut opastusta tässäkin jutussa, olisin voinut ostaavaikka millaisen turhakkeen.
   Joo, toi punainen on kyllä paras! Oranssistakin kyllä oisin tykännyt, tai vihreästä. Jotenkin tuo harmaa tuntuu niin tylsältä :D

   Poista