tiistai 10. huhtikuuta 2012

KevätarvontaOlen ollut nyt pari viikkoa niin hyvällä tuulella, että tahdon piristää jotakuta muutakin tällä  pirteällä paketilla. Olen myös viime aikoina ruvennut miettimään käsieni kuntoa enemmänkin. Nyt vasta rupesin näkemään asian uudelta kannalta: käsien hoidon myös tärkeimmistä työkaluistani huolehtimiseksi. Käsien rasvaus ja hoito kun on aina ollut vähän sitä ekstraa ja se, mistä on ensimmäisenä tullut tingittyä.

 Tarkemmin ajateltuna käsien kunnosta huolehtimisen pitäisi olla käsillä tekijälle todella tärkeää: ei riitä, että lankakori on järjestyksessä ja puikot tallessa. Puikot voi aina vaihtaa uusiin, mutta kun näpit alkavat olla todella huonossa kunnossa, ei sitä asiaa korjatakaan ihan tuosta vain. Muutaman päivän neulontataukoa pidettyäni sormeni näytti jo paremmalta. Mutta kun aloitin neulomisen uudelleen, tuli siihen taas kipeä haavauma. Tämänkin olisi voinut välttää huolehtimalla rasvauksesta säännöllisesti.

  Nyt siis tällä paketilla haluaisin herättää muutkin ajattelemaan käsiään työvälineinä, jotka kaipaavat nekin huoltoa. Ja toivottavasti tästä paketista löytyy jokaiselle mieleinen voide. Tai vaikka yksi yöpöydälle, toinen lavuaarin ääreen, kolmas käsilaukkuun..

 Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttia, jossa kerrot, mikä tekee sinut iloseksi juuri nyt ja monellako arvalla osallistut. Yhden arvan saat kommentilla, toisen liittymällä lukijaksi tai olemalla jo lukija. Kolmannen saat kertomalla arvonnasta blogissasi.
  
  Arvontaan voit osallistua tästä päivästä 20.5. asti. Voittajan nimen julkaistettuani odotan hänen yhteydenottoaan muutaman päivän.

  Onnea arvontaan! :)

59 kommenttia:

 1. Hei!
  Minut tekee iloiseksi juuri nyt kevään tulo, valon ja lämmön lisääntyminen ja autoon vaihtamani kesärankaat!
  Iloita kevättä Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Loman alku tekee iloiseksi;)

  Kolmella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 3. Tavallinen arkinen elämä tekee iloiseksi! Osallistun arvontaan kahdella arvalla.
  Aurinkoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Puhut täysin asiaa käsien hoidosta! Olen huomannut tuon saman asian, sillä etenkin talvisin kädet kuivuvat aivan korpuiksi ja hilseileviksi. Käsirasvat kunniaan! Osallistun kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 5. Ajatus karkasi... Siis edelliseen vistiini lisäys: tänään minut tekee iloiseksi terveydentilani kohentuminen ja tärkeän terveystutkimuksen viimeiset päivät (toivottavasti).

  VastaaPoista
 6. Kaksi arpaa minulle, liityin lukijaksi. Minut tekee iloiseksi lapseni, tytöt 3 kk ja 3 v. Jotkut päivät vie mehut, mutta paljon köyhempää olisi elämä ilman tyttöjä :)

  VastaaPoista
 7. Tuon keväänkeltaisen Miamin näkeminen sai minut niin iloiseksi että päätin osallistua arvontaan yhdellä arvalla:). Iloinen olen myös tänään alkavasta pienestä lomasta ja käsityömatkasta.

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa ihanaa palkintoa. Käsirasvaa kuluu minulla varsinkin talviaikaan - ellei kulu niin kädet on niin kamalassa kunnossa, ettei niillä paljoa käsitöitä tehdä.

  Kevään tulo tekee iloiseksi - siitäkin huolimatta, että tänään on koko päivän satanut lunta/räntää/vettä; kevääseenhän kuuluuu sekin.

  VastaaPoista
 9. Heippa! Minut tekee iloiseksi juuri nyt kymmenkuinen kissaneitimme sekä ystäväpariskunnan lähestyvä laskettu aika. Teen heille yllätykseksi vauvanpeittoa, jonka itse olen suunnitellut, ja se on niin mukavaa ja innostavaa puuhaa! Kevät itsessään on iloinen ja mitä ihanin asia! Osallistun yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 10. yhdellä arvalla mukaan,olen iloinen siitä kun töitten välissä saa joskus peräti kolmen päivän vapaat:)t: wimmu neulomosta

  VastaaPoista
 11. 2 arvalla mukana. kesän odottaminen,tykkään keväästä ja kesästä.

  VastaaPoista
 12. Arvalla mukaan.
  Kevät iloiseksi tekee, koska pian pääsee ulos värjäämään lankoja.

  VastaaPoista
 13. Kevät! Ja revontulihuivi melkein valmis.
  Tinttu59 neulomosta

  VastaaPoista
 14. Tällä hetkellä saa iloiseksi,kevät,valoisuus ja värit :)Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 15. Kiva arvonta, kiitos, kun kommentoit blogiini, niin löysin tänne :) Yhdellä mukana ja iloiseksi tekee juuri nyt uusi hieno liesituuletin! :)

  VastaaPoista
 16. Olitpas kirjoittanut mukavan johdatuksen arvontaan, yhdellä arvalla osallistun! :) Minua ilahdutti tänään puolentoista kilometrin uintini, oli kiva polskia ja katsella ikkunasta lumisadetta, vaikka lumisade sinänsä tähän vuodenaikaan ei enää ilahdutakaan.

  PS. Meidänkin blogissamme on arvonta meneillään, joten tervetuloa vastavierailulle... ;)

  VastaaPoista
 17. Minut saa iloiseksi tällä hetkellä ompelu ja erityisesti se mihin se johtaa; valmiisiin töihin!
  Osallistun kolmella arvalla, mikäli lukijana oleminen meinaa myös GoogleReaderin kautta lukijana oloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hoksannut määritellä arvonnasta kertoessani, miten tai mitä kautta pitäisi olla lukijana :o Ei tullut lainkaan mieleeni.

   No, tietysti toivoisin saavani tuohon oikean puoleiseen palkkiin lisää lukioita. Menkööt nyt kuitenkin minun virheeni ja huonon ohjeistukseni vuoksi kaikenlaiset lukusysteemit, kunhan kyse on ihan blogin seuraamisesta jonkin sovelluksen kautta eikä vain kirjanmerkkeihin lisäämisestä; sitä kun en voi millään tavalla varmistaa ja arvontaan tulisi väärin perustein lisää osallistujia.

   Poista
 18. Ihmettelinkin, kun en löytänyt blogiasi blogilistalta, jonka kautta ite blogeja lueskelen. Tänne löysin Pikkutytön linkin kautta ;) Vieno pyyntö: Lisäisitkö blogisi blogilistalle?

  Yhdellä arvalla siis osallistun. Kyllä tänäänkin hymyn ansaitsi Ella-koiramme, joka aina niin positiivisesti ottaa vastaan työnraskaanraatajan :) Toimii ruoka- ja lenkkipalkkiolla ;)

  Atoopikkona allekirjoitan käsien rasvauksen tarpeellisuuden, pitäs vaan malttaa pitää kädet pois puikoista sen aikaa kunnes kädet on oikeesti kunnossa, eikä vaan melkein, mutta mitä sitä "manialleen" mahtaa, neulontamanialle, sit kun laastarit kädessä ei neulominen enää onnistu on PAKKO pitää taukoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli tein kaiken oikein, sieltä pitäisi nyt löytyä. Olkaa hyvä! :)

   Poista
 19. Mut tekee iloiseksi se, että mulla on tänään lomapäivä :D ja kahdella arvalla osallistun.

  VastaaPoista
 20. Kerkesinpä vielä arvontaan, sillä nyt olis niin minulle tarpeellinen paketti. Kolmella siis mukana.
  Minut tekee niin iloiseksi, kun saan ihan rauhassa taas istuskella kotona ja virkkailla leluja. On niin kiva kun saa tehdä jotain hömppähömppää, eikä aina sitä tarpeellista =D

  VastaaPoista
 21. Yhdellä arvalla mukana :O)
  Aiheesi olikin mielenkiintoinen; piti ihan kurkata, että miltä ne oat kädet näyttävätkään. Joo-o, täytyy myöntää, että sekä käsien että jalkojen hoito on jäänyt vähemmälle huomiolle.
  Iloiseksi minut tekee se, että minulla on kohta pieni loma tiedossa :)

  VastaaPoista
 22. Yhdellä arvalla mukana.
  Juuri nyt minut tekee iloiseksi alkanut viikonloppu :).

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Iloiseksi minut tekee kun tietää että kohta on kesä ja pääsee hääräämään pihalle :)
  Erioil on muuten hyvä käsirasva, sitä käytän itsekin.

  Mukavaa viikonloppua!

  Minna P.

  VastaaPoista
 24. 3 arvalla olen mukana uutena lukijana ja linkitän myös omaan blogiini.
  Minua ilostuttaa tällä hetkellä se, että 2 vanhempaa lasta on mummulla viikonlopun ja nuorin nukkuu omassa sängyssään. ;D

  VastaaPoista
 25. Kevät ja sen valoisuus tekee minut iloiseksi. Yhdellä arvalla mukana.
  t.lv

  VastaaPoista
 26. Ihanan värisiä lankoja! Kokeilen onneani arvalla.
  Iloiseksi minut saa tällä hetkellä kaikki tuolla ulkona; aurinko, lintujen laulu, nousevat kasvit siis kevät!

  VastaaPoista
 27. Minut tekee tällähetkellä iloiseksi omat ihanat lapset :) kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 28. Osallistun yhdellä arvalla. Minut tekee iloiseksi kivat blogilöydöt :)

  VastaaPoista
 29. Lisääntynyt valoisuus ja kaikki ihanat sinnikkäät kevätkukat saavat minut iloiseksi!

  Käsistyöläisenä osaan arvostaa käsiäni, ja olen iloinen että arvontasi herättelee muitakin ihmisiä arvostamaan käsiään Ihania nuo kolme käsirasvaa!

  Olen mukana yhdellä arvalla.

  (:Lapanen

  VastaaPoista
 30. Olen uusi lukijasi ja alkava loma saa iloiseksi.
  Minulla kuluu käsivoiteita hurjan paljon ja nytkin sormet halki .Ihana palkinto , haluan osallistua yhdellä arvalla.tytti.k

  VastaaPoista
 31. Kyllä ne vaan aurinkoiset kevätpäivät saavat mielen iloiseksi ja jonkun mukavan käsityön tekeminen.
  Olen ja huomannut että käsien rasvaamista täytyy suorittaa useita kertoja päivässä.
  Kahdella arvalla mukana, linkitin omassani.

  VastaaPoista
 32. Yhdellä arvalla mukaan. Tulin tänne Suden blogin kautta. Kevät saa minut nyt iloiseksi, vaikka nyt sataa vettä. Käsirasvaa minulle kuluu reilusti, olenpa välillä käyttänyt käsissä rasvaisia jalkarasvojakin.

  VastaaPoista
 33. Olen niin onnellinen mökkikauden alkamisesta ja kesäntulosta.=)
  Osallistun kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 34. Olen iloinen saadessani aina jonkin käsityön valmiiksi onnistuneena ja se että ilmat lämpenee ja voi ulkona istua kutomassa tai virkkaamassa.
  Osallistun yhdellä arvalla mieluisan palkinnon arvontaan.

  Pipsapippuri

  VastaaPoista
 35. juuri nyt minut tekee iloiseksi ikkunasta näkyvä takapihalla roihuava grilli:)

  yhdellä arvalla osallistun

  VastaaPoista
 36. Juuri nyt kevät ja kun kukat alkavat nousta maasta. 2 arpaa minulle.

  VastaaPoista
 37. Se että tänään on vapaapäivä. 1 arpa minulle.

  VastaaPoista
 38. Yhdellä arvalla mukana...iloiseksi tulin tänään siitä, kun pääsin pitkästä aikaa tapaamaan asiakkaitani.

  VastaaPoista
 39. Kahdella olen mukana (laitan linkin blogiini). Kevät tekee iloiseksi ja kaikki puuhastelu ulkona.

  VastaaPoista
 40. Yhdellä mukana. Kädet on tärkeä asia. Tällä hetkellä minut tekee iloiseksi, viiden pikkutytön hoitoviikko.

  VastaaPoista
 41. Mukana kolmella arvalla. Löysin juuri blogisi -K-ä-s-i-n-t-e-h-y-ä- blogin kautta ja innostuin oitis! Olen itsekin tällä hetkellä kotiäiti, minulla on 2- ja 1-vuotiaat pojat. Selatessani blogiasi tunsin jonkinlaista hengenheimolaisuutta! :)Oma blogini on varsin uusi, mutta tarkoitus on sinne päivitellä kun muilta hommilta ehtii! Mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 42. Iloiseksi tekee se, että lumi on sulanut takapihalta ja krookukset kukkii. :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 43. Läheiset ihmiset tekevät iloiseksi. Mukaan yhdellä arvalla tavoittelemaan kauniita käsiä.

  VastaaPoista
 44. Tämä kevät se iloiseksi tekee ja mökillä oleilu :)
  kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 45. Minut teki äärettömän iloiseksi, kun jostain löysin tänne blogiisi ja näin, että täällä on arvonta. ja liityin heti blogissi lukijaksi ja niin pääsinkin sitten kahdella mukaan!

  VastaaPoista
 46. Taidan olla täällä ensimmäistä kertaa, Virveriikan blogin kautta osauduin. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Käsiä joudun talvisaikaan rasvaamaan usein, työ kuivattaa, Iloiseksi minut tekee kesän ja loman odotus.

  VastaaPoista
 47. 2. arpaa :)
  Minut tekee iloiseksi lähestyvä kesä :)

  VastaaPoista
 48. Kolmella arvalla kerron, että minut on tehnyt viime aikoina iloiseksi se, että olen ehtinyt tekemään käsitöitä. Ja kyllä, käsiä pitää rasvata erityisesti käsityöbuumin ollessa päällä, hyvä muistutus!

  VastaaPoista
 49. Kahdella arvalla mukana! :) Kiva blogi sinulla :) Mut tekee iloiseksi tällä hetkellä iloinen lapseni sekä ihana kevätsade.

  VastaaPoista
 50. 2 arpaa.
  Minut tekee iloiseksi kolme lastani!

  VastaaPoista
 51. Yhden arvan kommentti :-) - Ilokseni idänsinililjat kukkii sittenkin ja multakasan alle marraskuussa tumppaamani tulppaanit pukkaa nuppua!

  - jawatus j-kylästä

  VastaaPoista
 52. Minut tekee onnelliseksi lapseni, jotka iloitsevat sadepäivästä. "Ihanaa äiti kun sataa niin voidaan olla sisällä koko päivä". Toivottavasti eilinen lämpö tulisi äkkiä takaisin, niin johan tykkäisivät lapsetkin taas ulkonaolosta.
  Ja tuo juttu käsien hoitamisesta on ihan totta. Itselläni on toisen kämmenen pikkurillin puoleisessa sivussa kovettuma, joka on tullut yksistä tietyistä sukkapuikoista. Muut sukkapuikot eivät haittaa, mutta en tiedä mikä noissa yksissä on kun hiertävät. Nyt en ole edes pitkään aikaan neulonut (lähinnä virkannut), mutta silti tuo kovettuma tuntuu.
  Kaksi arpaa, kiitos.

  VastaaPoista
 53. Olen onnellinen elämästä, auringosta, oikeanvärisestä langasta, kevät-allergian helpottumisesta, ystävän puhelinsoitosta, tuoreesta lakritsista ja keltaisista ruusuista!
  Ja siitä, jos vielä sattuisin voittamaan!
  Yksi arpa, kiitos!

  /meppis

  VastaaPoista
 54. Mukana 3 arvalla..juuri tällä hetkellä onnellisuuden maksimoi aurinko!! Olen pakotettu lähtemään likkojen lenkille enkä edes tykkää liikunnasta :) Onneksi ei sada! Omassanikin on arvonta meneillään ja lähden tutkimaan sitä blogi listaa...

  VastaaPoista
 55. Yhdellä lähden minäkin koettamaan. On kyllä itsellä tarpeen rasvailut, kun tuo koruiluharrastus aiheuttaa nirhaumia väliin kiitettävästi.

  Iloiseksi minut tekee tällä hetkellä mielessä pyörivät koruideat, olivat aika hiljaa koko alku vuoden ja nyt taas tuntuu alkavan luistamaan. =)

  VastaaPoista
 56. Yhdellä arvalla mukana.
  Minut tekee iloiseksi kesän tulo.

  VastaaPoista
 57. Yksi. Iloiseksi tekee kaksi :)) Jirpa

  VastaaPoista