lauantai 14. huhtikuuta 2012

Nallepeitto

on valmis. Täällä on pari kuvaa tekovaiheesta. Lankojen loppumisen ja niiden odottelun vuoksi meni vähän kauemmin. Eikä myöskään pidä unohtaa erästä avuliasta pikkupoikaa, jonka apu ei välttämättä aina ole kovin kaivattua..

No, kuitenkin. Peitto on virkattu Novitan Tenneseestä. Lankaa kului vähän alle 500g. Ohje löytyy täältä, tosin itse katsoin vain kuvia.

Lisään vielä jälkikäteen, että tämän idean näin alun perin täällä . Muuten en olisi koko mallia ravelrystäkään löytänyt!Pientä kuprua siellä täällä, vaikka käytinkin osien silitykseen varmaan saman verran aikaa, kuin niiden virkkaukseenkin. No, aina ei voi voittaa. Eiköhän tuolla pysy yksi pikkusisko lämpimänä :)


P.s. J nukkui koko yön kitisemättä yhtään maidon perään tai muutenkaan inahtamatta! Aamulla herätessään poika oli oikein hyvällä tuullella :)

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka hauska peitto! Onnea unikouluun,toivottavasti jatkokin sujuu yhtä hyvin :) Olen yrittänyt jo muutaman kerran liittyä lukijaksesi,mutta Blogger kiukuttelee,eikä se vaan onnistu :( Mutta yrittänyttä ei laiteta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei vain taida olla kaikkein käytännölisin malli. Voi harmi, ikävä kuulla, että blogger temppuilee. Mutta kiva, etä olet jaksanut yrittää. Toivottavasti onnistut pian! :)

   Poista
 2. Voi tämä on kyllä kaunis peitto! Olen jossain blogissa nähnytkin vastaavanlaisen, mutta pojalle tehdyn, sinisävyisen! Todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Taidat tarkoittaa tätä peittoa: http://hupsistarallaa.blogspot.com/2012/03/pre-eklampsia-nallepeitto.html
   Lisään tuon linkin kirjoitukseenikin, kun sieltähän minäkin idean sain vaikka alunperin ohje olikin muualta :)

   Poista