maanantai 1. lokakuuta 2012

Hintalappuja, teippiä ja myyntitoiveita

Olen nyt viikon ajan joka ilta ainakin pari tuntia omistanut kirppisvaatteiden hinnoittelulle. Järkyttävä läjä on vuodessa ehtinyt kertyä J:lle pieniä vaatteita: Kyllä noista saisi helposti koottua
kolme äitiyspakkausta vaatteita. Hävettää myöntää, että osan vaatteista olin jo aivan unohtanut, eikä J siis isoimpia ole käyttänyt kertaakaan. Opetuksena siis voisi olla, että älä vievauvalle isoja vaatteita varastoon: 
sinne ne vain unohtuvat ja lopulta tulee ostettua uusia, isompia vaatteita lisää, vaikka niitä
 sopivia vaatteita olisi jo valmiiksi.

 Huomenna on vuorossa vielä vaatteiden järjestely niin, että M saa koulumatkallaan vietyä sopivan valikoiman vaatteita kirpparille. 
Ihanaa, kun tämäkin ruljanssi on pian takana: monta kertaa on tullut katsottua vaateläjää ja podettua epätoivoa ja syyllisyyttä siitä, ettei se taas tänään tunnu pienentyneen yhtään. 

Samalla tohinalla olen myös vihdoin lahjoittanut omiakin vanhoja vaatteita Uffille. Jotenkin haikeaa päästää irti viimeisistä teinivuosista. Ja samalla huojentavaa ajatella, ettei painoindeksini koskaan tule olemaan 18, luojan kiitos, vaan voin ihan hyvällä omalla tunnolla syödä silloin kun on nälkä.

Mutta ilman enempia lätinöitä, keskiviikosta lähtien on meille varattu Helsingin kumpulan Vekara-kirppikseltä pöytä 32. Mynnissä on joitain mammakuteita, pari käyttämätöntä tuttipulloa ja poikien/unisex vaatteita kokoa 44-92cm.

2 kommenttia:

  1. Vaatteita ja muita tavaroita kyllä tahtoo jäädä vaan kaapin perälle, varsinkin jos on tuommoisessa noin hurjassa kasvuvaiheessa niinkuin sinun pikkunen :) Ihanaa että jaksat viiä niitä kuitenkin kirpparille etkä vaan antaa lojua tai heittää pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kai se on, kun häkkivarasto alkaa olla niin täynnä, ettei sinne enää saisi mitään :D Mieluummin vien kirppikselle tai lahjoitan jonnekin missä niille on käyttöä kuin heitän surutta roskiin. Ja jos kauppa käy hyvin, olen 300e rikkaampi ;)

      Poista