tiistai 23. lokakuuta 2012

Päivystyksestä päivää, osa II x2

E oli taas alkanut rohista lauantaina ja maanantaina kuulosti jo niin pahalta, että lähdimme taas lastenklinikalle päivystykseen. Jo ilmottautumistiskillä hoitaja kuunteli E.n keuhkoja ja totesi että taas on henki ahtaalla. Lääkäri teki täyden tutkimuksen, otettiin tulehdusasrvot ja E sai sekä Ventolinea että adrenaliinia spiralla. Hoitajaopiskelija imi vielä limaa E:n kurkusta ja nenästä ja sitten pääsimmekin kotiin.

Eilen aloin myös tuntemaan toispuolelisia alavatsakipuja ja pahoinvointia. Tänään lähdin siis itsekin terveyskeskuspäivystykseen ja siellä lääkäri kuunteli keuhkot, sydämen ja paineli vatsan. Lisäksi lääkäri teki myös muita tutkimuksia ja päätti lähettää Naistenklinikalle päivystykseen.Siellä lääkäri epäili tutkimuksen jälkeen kipujen johtuvan Endometrioosista. Sehän tästä vielä puuttuikin..

 Nyt sitten vain mietin, että miksi aina me? Ei vaan jaksaisi enää juosta terveyskeskuksissa tai sairaaloissa.

2 kommenttia:

  1. Ei oo totta! Teille kasaantuu kyllä nyt ihan liikaa. Ootko menossa joihinkin lisätutkimuksiin? Voitais mennä kahville joku päivä, ehtisitkö vielä tällä viikolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä. Ei ainakaan nyt ole sovittu mitään. katsotaan, mitä seuraavat kuukaudet tuovat tullessaan. Vielä elättelen toivoa, että nuo kivut eivät ensi kuussa toistuisi, muuten varmaan varaan itse aikaa lääkärille. Mennään vaan kahville, olisi mukavaa vaihtelua tämän sairaalassa ravaamisen jälkeen.

      Poista