torstai 25. lokakuuta 2012

E neljä kuukautta!

Voimanainen!


Eilen oli siis E.n nelikuukautisneuvola ja lääkärin tarkastus.E läksi aamulla M:än kanssa matkaan, sillä minulla oli samaan ainaan ortopedi toisella puolella kaupunkia. M oli kuulemma ainoa mies vauvansa kanssa neuvolassa ja saikin siis pitkiä katseita osakseen. 

Neuvolalääkäri täytti neuvolakortin less is more-periaateella ja kiirjoitti korttiin kaksi lausetta: "Hyvin kasvaa. Kaikki kunnossa." Niistä ei paljoa saa käsitystä E:n kehityksestä. Oma neuvolatätimme kun kirjoittaa joka kerta saman kentän täyteen.

Kuukausi sitten E ei oikein kiinnittänyt huomiota neuvolatätiin, hetken malttoi katsoa silmiin ja vähän hymyillä. Kuukauden aikana E:stä on kuitenkin tullut varsinainen hymytyttö. E myös viihtyy todella hyvin lattialla; mikäli ohjelmaa ja katseltavaa on tarpeeksi, saattaa siinä vierähtää hyvinkin tunti. Vatsalla oleminen saa E:n vielä hermostumaan. Jokeltelua ei 
pahemmin vielä tule, lähinnä vain erisävyisiä kitinöitä. 

E.n koliikki on myös alkanut helpottaa. Edelleen on iltoja, jolloin huudetaan täyttä kurkkua mutta niitä hyviäkin iltoja alkaa olla enemmän. E nukkuu  ilta yhdestätoista  aamu kahdeksaan yhdellä herätyksellä.

E on nyt kalenteri-iältään neljä kuukautta, mutta lasketun ajan mukaan vasta kaksi ja puoli kuukautta. Neuvolassa E:n mitat olivat 5105 grammaa, 58,2 senttiä ja päänympärys 39,5 senttiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti