perjantai 11. toukokuuta 2012

Kävelyharjoituksia ja maailman lopun odottelua

Tämän uutisen mukaan maailman loppua saakin odotella seuraavat 7000 vuotta. Se on melko pitkä aika odotettavaksi.

J kävelee tuen kanssa! On se tehnyt sitä kyllä jo pidempäänkin, mutta nyt on opittu pysähtymään ja hidastamaan vauhtiakin.
Myös hampaita on tulossa lisää: Alaetuhampaiden lisäksi näkyvissä on jo toinen yläkulmahammas ja toisella puolella ien alkaa näyttää aika turvonneelta ja kovalta.. Hetkenä minä hyvänsä siis puhkeaa 4. hammas.

J:n vatsavaivoista sen verran, että ei näytä tulevan taas loppua. Nyt ollaan jätetty pois hapanmaitotuotteetkin. 
Tuntuu pahalta, kun katsoo J.n ruokalistaa: sieltä ei kovin montaa eri ainetta enää löydy. Tässä vaiheessa monet vauvat saavat jo opetella syömään "oikeaa" ruokaa. Mutta ei meidän poika. Aina sama porkkana-riisi-kana-mössö edessä. Tuntuu pahalta kun toisen ruokavalio on näin rajattu.

Tänään soitetaan taas neuvolaan ja toivottavasti saadaan myös lääkäriaika mahdollisimman pian. Ei vaan enää keksi, mikä voisi olla vikana.  Marjoja ja hedelmiä poika on saanut suht monipuolisesti  –toistaiseksi. Täytyy varmaan niitäkin lähteä miettimään.

Toivottavasti saataisiin pian lääkäriaika, kun alamme molemmat olla aivan hukassa. 


Blogin ulkoasu alkaa olla sellainen, kuin haluankin. Mitä mieltä te olette? Ärsyttääkö joku piirre hirveästi? Kerro, niin katson, mitä voin tehdä :)

Myös valokuvaushaaste-sivua on päivitetty, käykää kurkkaamassa :)

P.s. Näkyykö tuo video muille kunnolla? Jos ei, niin osaako joku viisaampi sanoa, mikä voisi olla vialla?

2 kommenttia:

  1. Ihan kiva ulkoasu blogissasi, nuorekas ja juuri ilkäisellesi sopiva!
    Nuo ruokajutut osaa olla kiusallisia silloin kun ei vielä selvää mikä käy ja mikä ei. Kokeilun tie on pitkä. Toivotaan pikaista selvitystä mikä on sopivaa ja se saattaa ajan myötä vähän sitten helpottaa. Ainakin meillä aikoinaan kävi niin onnellisesti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Jep, toivotaan, että asiat selviäisivät pian. Ehkä eniten tässä koko jutussa turhauttaa se, ettei ole valmista listaa, mitkä ruoat käyvät ja mitkä ei.

    VastaaPoista