sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Ainoa päivä vuodessa, kun annan ottaa itsestäni kuvia heti herättyäni. No joo, olihan kyseessä sentään ensimmäinen äitienpäiväni jne. En ollutkaan tajunnut, kuinka turvonneet silmäni voivat olla. No, ainakin aamiainen oli todellakin ylösnousun arvoinen, puhumattakaan hyvän tuulisesta pikkupojasta ja erityisen avuliaasta miehestä :)


Aamulla pöydässä odottivat pekonit ja munat. Olen odottanut omia äitienpäiviäni juuri aamiaisen tähden, vaikkakin meillä ovat kaikki saaneet osansa. Olisin kuulemma saanut paprikaakin (lempparia) leivänpäälle, mutta M oli ostanut vain yhden. Ja sen sisällä oli sitten ollut karvainen yllätys. Ehkä olen kuitenkin ihan tyytyväinen, etten saanutkaan sitä nenäni eteen... Ja olihan mies muistanut myös lempimehuni: Gefiluksen omena-rypäle. Normaalisti emme koskaan osta niin kalliita mehuja, joten hyvin muistettu häneltä :')

Lahjaksi M antoi paketin lempisuklaata ja arpa-paketin. Kortti jäi puuttumaan ja olisin sitä kaivannut. Tai muuta konkreettista muistoa päivästä.  Toisaalta tiedän, kuinka vaikeita tällaiset jutut ovat hänelle, joten todella mahtavasti hän kuitenkin suoriutui asiasta :) 

Meiltä lähti kaikille iso-mummuille korttitervehdykset ja omalle äidille ja anopilleni askartelin kortit.


Omalle äidilleni lähti vielä Arabian Kotikaupunki- muki ja lemmikki-kukan kasvatussetti.

Kuva täältä.


Anopille M sai valittua pienen linnunpönttö-koristeen ja Alepasta äitienpäivä-kimpun. 


Ai niin, äitini muisti vielä tällä kirjalla: 
Ensimmäiset 100 sivua luettuani, voin sanoa, että kirja on täyttä rautaa. Kerrankin jossain kerrotaan rehellisesti, millaista elämä oikeasti on lasta odottaessa, synnyttäessä ja sitten lapsen kanssa. Suosittelen kaikille, jotka haaveilevat lapsesta tai useammasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti