torstai 14. marraskuuta 2013

Leikattu on -Ei herkille!

Eilen siis saavuin klo 7.00 Töölön sairaalaan, ja "pääsin" leikkaussaliin jo kymmeneltä. Leikkaus oli todella paljon vaativampi, kuin edellinen. Leikkaus tehtiin spinaalipuudutuksessa omasta toiveestani, mutta jouduin silti pyytämään monta kertaa jotain "ahdistusta lievittävää" lääkettä. Pahin kohta taisi olla, kun kirurgi pyysi sahaa, sekä se, kun kirurgi operoi taltalla. Edellisessä leikkauksessa kun puudutus alkoi hälvetä juuri siinä vaiheessa, kun kirurgi alkoi nakutella taltalla...

Tässä on pari kuvaa leikkaushaavasta (minua ainakin kiinnostaisi nähdä muiden ihmisten arpia, joten siksi tahdon näyttää omanikin) ja kuvat siis saa klikkaamalla suuremmiksi. Nilkasta löytyy 18+4 tikin lisäksi velä metallilevy ja 5 naulaa.


Olisin mielelläni lähtenyt kotiin jo eilen illalla, mutta kroppa oli toista mieltä ja vessasta tullessa pyörryin hoitajan käsivarsille. Tänä aamuna olo oli paljon parempi, mutta vereen tahriintuneen kipsin vaihtoa oli odoteltava pitkältä tuntuvan ajan.

Postailen lisää nilkkaan liityen, kunhan saan loput paperit sairaalasta. Itse en googlaamalla löytänyt nilkan osteotomiasta (?) juuri mitään tietoa, joten toivon että voisin olla avuksi jollekulle, joka ehkä on samassa tilanteessa.

Nukkumatti istuuu jo olalla, ja päässäni pyörii yksi kysymys: Miksi aina me?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti