maanantai 12. marraskuuta 2012

Isänpäivä ja pääsykoe

Isänpäiväkortteja on tullut askarreltua ihan urakalla, minun ja mieheni isille ja minun molemmille papoilleni lähti tällaiset:

 Pieni taiteija oli yltä-päältä maalissa. Kädenjälkien painaminen on yllättävän vaikeaa, kun E vetää vielä kätensä niin nyrkkiin. J:ltä touhu luonnistui jo paljon paremmin. Ei voinut kuin hymyillä, kun näki miten poika selvästi nautti saadessaan jotain paperiin. Leikin loppu olikin sitten todella ikävä juttu... Jotenkin tuo pieni sotkuisuus kuitenkin kuuluu asiaan, kun kyse on lapsen tekemästä jutusta :)Isänpäinävä M sai aamupalaksi savujuusto-pekoni leipiä (hyi), Frezzaa, vanukasta ja leipäjuustoa. Päivällä söimme molempien lempiruokaa, kefta-vartaita. Jälkkäriksi väsäsin minttusuklaa-pannacottaa. Lahjaksi olin ostanut Bodyshopin Hamppu-käsivoiteen, sillä M:än käsissä on toksista ihottumaa, jossa on nyt pitempään tuntunut olevan huonompi kausi menossa :/ Paketista löytyi myös kädenjälki-taulu, jonka teimme tyttöjentalolla.
Kortti askareltiin yhdistämällä omia ja kaverin välineitä.Tosi vaikea-käyttöinen tämä bloggerin kuva-asettelu. Ei meinaa lopultakaan olla teksti ja kuvat oikeissa paikoissa, ja vallitsevista olosuhteista (kumpikin lapsi TAAS kipeänä) ei kovin pitkään jaksa säätää.

Kokonaan muihin aiheisiin: Hain sinne lähihoitaja kouluun ja sainkin pääsykoe kutsun. Pikku hiljaa alkaa olla jännitystä ilmassa, eikä ihan vähääkään. Ahtauduin tänään jopa ihan sovituskoppiin(!!!!) saadakseni jotain siistimpää päällepantavaa. Mutta tästä lisää mahdollisesti huomenna. Yritän saada unirymiä oikeille raitelle, jotten keskiviikkona nuku onneni ohitse..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti