perjantai 21. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Postausväli on taas käynyt pitkäksi, kun tässä on ollut kaikenlaista jouluhärdelliä ihan riittävästi. ja ilmiesesti turhaan, sillä mies ja lapset lähtevät mieluummin äitinsä luo. Harmittaa jonkin verra, sillä olin mielestäni heti viime joulun jälkee, ja pitkin vuotta muistutellut että tahtoisin viettää joulun ihan perheen kesken meillä kotona. Mutta tietysti aita on vihreämpää ruohon toisella puolen  ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen. Ja kun anopilla on se kinkkukin ja autokin lainassa aattona. Välillä vähän nyppii tämä ainainen riitely miehen sukulaisten kanssa. Pitäisikö vain ottaa ero ja jättää lapset miehelle, kun olen niin  kyllästynyt tähän ainaiseen tappeluun juhlapyhistä.. No, eiköhän tämä riitä tästä aiheesta, sillä en varmaan ikinä saisi selitettyä kaikkia "vääryyksiä" joita olen mielestäni kokenut.

Mutta asiaan, eli vuoteen 2012. Löysin tästä blogista tällaisen ja ajattelin itsekin listata vuoden aikana tapahtuneita asioita. 

1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - Luultavasti olen taas aijempaa kyynisempi kaiken E:n syntymässä pieleen menneen vuoksi.

2. Oletko lihonu? -En osaa sanoa, sillä emme omista vaakaa. Raskauden aikana nyt tietysti maha kasvoi ja paino nousi, mutta aika hyvin kaikki on kyllä lähtenyt.

3. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? -Olen. Kävin katsomassa sen viimeisen Twilightin, kun appiukko (jota en tahdo tavata) oli kylässä.
 
4. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? -Industrialin pari kuukautta sitten.

5. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - Unihiekkalapio. Tutustuimme perheleirillä ja jatkoimme samassa äiti-vauva-ryhmässä.
 
6. Piditkö uudenvuodenlupauksesi? -En tainnut edes tehdä lupauksia, sillä en yleensä saa pidettyä niitä.
 
7. Synnyttikö kukaan läheisesi? -Synnytti. Monta vuotta odotettu tyttölapsi  syntyi kuukausi sitten. Olen niin onnellinen vanhempiensa

8. Kuoliko kukaan läheisesi? - Ei ainakaan kovin läheinen.
 
9. Missä maissa kävit? - En missään. Viihdyn kotona..
 
10. Mitä haluaisit vuodelta 2013 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2012? -Olisi ehkä kiva käydä miehen kanssa kahdestaan ulkona kihlajais- tai hääpäivänä.

11. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2012? -25.6.2012

12. Vuoden suurin saavutuksesi? - Täysijärkisenä pysyminen E:n sairaala-jaksoista huolimatta. Lähihoitaja-kokeiden läpäisy ja kouluun pääsy.

13. ...ja suurin epäonnistuminen? - Etten lähtenyt sairaalaalaan heti, kun supistukset alkoivat.
 
14. Kärsitkö vammoista? - Nilkan avulsiomurtuma kyllä vaivaa edelleen.
 
15. Mikä oli paras asia, jonka ostit? -On kyllä vaikea keksiä mitään. sillä yleensä panostan ennemmin ruokaan kuin ostelen kivoja huonekalujatai puhelimia. J:lle ostin kuitenkin "isojen poikien" sängyn.

16. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - Vuokraan ja ruokaan.
 
17. Mistä innostuit eniten? -Varmaan siitä, että pääsin kouluun. ja siitä, että sain tyttäreni terveenä kotiin.
 
18. Vuoden 2012 ihmiset: -E.

19. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? - Surullisempi.

20. Lihavampi vai laihempi? - En tiedä, enkä hirveästi välitä.
  
21. Rikkaampi vai köyhempi? - Suunnilleen sama tilanne.

22. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?Siivota voisin aina enemmän. 

23. ...entä vähemmän? -Tähän haluaisin kirjoittaa, että E:n kuolemaa olisin halunnut pelätä vähemmän. Hyvähän se nyt on sanoa, kun E on terveenä sylissä.

24. Miten aiot viettää joulun? -Syön kaalilaatikkoa ja katson Täydellisiä naisia. M lähtee lasten kanssa anopille ja on siellä J:n kanssa yötä.

25. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? -Lähtisin sairaalaan heti, kun alkoi tuntua siltä, jotta kortisoni ehtisi kypsyttää keuhkoja ja olisi vältytty rds-taudilta.

26. Rakastuitko vuonna 2012? - Rakastuin ihanaan ja kauniiseen tyttäreeni :)

27. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? Ei ainuttakaan.
 
28. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - Salkkareita olen varmaan eniten katsonut.

29. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? -En kai.

30. Mikä oli paras lukemasi kirja? -Olen lukenut paljon, mutten muista mitään. Nälkäpelien viimeinen osa oli hyvä, vaikka se päättyikin toisin kuin olisin halunnut.

31. ...entä musiikillinen löytö? -Olen kuunnellut pääosin radiota ja lastnelauluja. Ei ole tullut sellaista bändiä vastaan (tai en ainakaan muista) joka olisi pahemmin sytyttänyt...
 32. Mitä halusit ja sait? -2. lapsen

33. Mitä halusit, muttet saanut? - Terveen vauvan.

34. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - Vaikea sanoa. Uusin Twilight ainakin oli surkea. Kate ja Lepold on kyllä suosikki, mutta sitä se on ollut useamman vuoden.
 
35. Mitä teit syntymäpäivänäsi? -  Äitini ja veljeni tekivät minulle herkkuaamiaisen, ja lahjaksi sain sen kauan himoitsemani marimekon punaisen olkalaukun :)

36. Ketä kaipasit? - Vanhoja ylä-astekavereita. J:tä ja miestäni, kun olin sairaalassa. Ja E:tä, kun olin kotona.

37. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? -Lapset, joiden tukena ja turvana on pakko pysyä vaikka itsekin pelkäisi pahinta.

                                                              ___

Sellainen vuosi. Toivottavasti seuraava on parempi.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta :D On ollut minustakin loistavaa saada uusi äitikaveri, joka ajattelee asioista samankaltaisesti kuin minä itsekin! Kunhan palataan täältä pohjoisemmasta takaisin sivistyksen pariin, niin pitää kyllä nähdä pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, en ole tavannut tänävuonna kauheasti uusia ihmisiä, ja niistä vähistä uusista tuttavuuksista olet kyllä ollut paras :) Kiva kuulla, etten minäkään ole ollut kamalaa seuraa! Nähdään toivottavasti pian!

      Poista