maanantai 24. syyskuuta 2012

Ductus, osa V: The end

Oikeastaan tämä juttu olisi pitänyt kirjoittaa jo viime maanantaina, mutta se on sitten jäänyt kun tässä on taas ollut tätä härdelliä. M aloitti siis koulun ja olen nyt ollut kahden pienen kanssa yksin kotona.

Kävimme siis E:n kanssa kardiologilla kontrollissa. Paikan päällä E mitattin ja punnittiin. Sydän ultrattiin ja keuhkoista otettiin rontgenkuvat. Kaikki näytti olevan kunnossa! Ihanaa, että tämä meidän painajainen on vihdoin ohi.

E on myös alkanut hymyillä, tai siis alkoi jo parisen viikkoa sitten. Ihanaa huomata, että siellä tosiaan on joku joka alkaa pikkuhiljaa vastata seurusteluihin.

J:lle on tullut taas yksi hammas lisää, nyt niitä on yhteensä uhdeksän. J on myös alkanut pottailemaan ihan tosissaan: melkein joka kerta pottaan tuleekin jo jotain. Ilmeisesti J:llä on nyt sellainen herkkyyskausi, kun vielä pari kuukautta sitten potalla istuminen oli pelkästään ikävää.

Käsitöitä en ole nyt pahemmin ehtinyt tekemään, sillä varasin kirppispöydän Vekara-kirppikseltä ja olen koittanut hinnoitella vaatteita myyntiin. Ja niitä on tosiaan tämän vuoden aikana ehtinyt kertyä 50-74cm valtava läjä..

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon, kun on kaikki on kunnossa! Tsemppiä kahden pienen hoitoon. :)

    VastaaPoista