tiistai 3. syyskuuta 2013

Possuja ja pinnejä

On ehtinyt taas vierähtää tovi edellisestä pstauksesta. Tekosyiden lista on kaiken kirjava sijoiltaan menneestä olkapäästä kantositeeseen ja kipeän nilkkaan ja kesätöiden tekoon ja koulun alkuun jajajaja.. Puhumattakaan sitten lapsista. Mutta noista lisää toisella kertaa.

Käsitöitä on tullut tehtyä. Olen oikeastaan ommellut enmmän, kuin neulonut tai virkannut. Kaikki tekeminen tuntuu nyt niin ihanalta, kun lähes kuukauden ajan käytössä oli vain yksi käsi eikä virkkaus tai neulominen ompelukoneenkäytöstä puhumattakaan, ollut mahdollista.

No mutta, pidemmittä puheitta, J:n uudet possutumput: 
 Ohje löytyy ravelrystä. J tykkää näistä lapasista ihan sikana. Kuvaaminen oli vaikeaa, kun toinen oli koko ajan vaatimassa tumppuja takaisin itselleen, muttei kuitenkaan pysynyt paikallaan niin kauaa, että olisin saanut näpättyä terävän kuvan. Näitä tumppuja tulee nyt tehtyä enemmänkin, kun E:n tumppujen jälkeen vuorossa ovat samanmoiset kaverin lapselle :) 

Näiden pinnien väkertäminen on ollut mielessä jo kauan. Miten ihminen voikaan olla niin laiska, ettei saa aloitettua 10 minuutin hommaa..? Kukat jäivät hieman muhkuraisiksi, koska (tietenkään) en voinut käyttää esim. ohjetta.  Kukkien virkkaus oli helppoa, mutta kukkien kiinnitys pinneihin ompelemalla tuotti hieman pään vaivaa.

Siinä kaikki tällä kertaa, jospa päivitysväli nyt taas pienenisi! Nyt täytyy jo kiiruhtaa koululle :)

2 kommenttia: