tiistai 19. maaliskuuta 2013

Valio OnniSain siis buzzador-sivuston kautta tiedon Valio Onni kamppanjasta. Sain kotiin lahjakortin, jolla sain ostettua läjän Onni-tuotteita kokeiltavaksi ja blogattavaksi.

Puuron "valmistus" kävi paljon nopeammin, kuin jos olisi tse alkanut lämmittelemänä ensin pelkkää vettä ja siihen sekoittelemaan puurojauhetta. Valio Onni on ehdottomasti hyvä valinta silloin, kun puuro pitää saada mielellään heti eikä kohta.


Varsinaisen testaajankin mielestä puuro oli oikein maistuvaa; vähän meinasi harmittaa, kun isi ei saanut lapattua puuroa tarpeeksi nopeasti suuhun. E:n ilme ei värähtänytkään puuroa maistettaessa. Ihan hyvä puuro siis.

Omaan suuhuni puuro maistui lähes puolukkaisen happamalta, ja luulinkin että puuro on puolukka puuroa ennen kuin Mieheni ystävällisesti korjasi käsitykseni. Itse puuron ulkonäkö ei ehkä ollut houkuttelevin mahdollinen, sillä rehellisesti sanottuna se on hieman punertavaa harmaata mössöä. Sen voinee kuitenkin antaa anteeksi, sillä tuskimpa lisäaineettomasta puurosta paljoa herkullisemman näköistä saisi. 

Pakkaus on mielestäni todella kivan näköinen. Yläosan kuviointi, raidat tai ruudut, paljastavat heti, onko kyseessä velli vai puuro ja väri kertoo, mikä maku. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti