lauantai 23. helmikuuta 2013

Miten tässä näin kävi – lankamaniaa


Olen tässä jo pidempään miettinyt ,että pitäisi koota kaikki lankani yhteen läjään ja tehdä jonkinlainen inventaario. Eilen illalla, kun J:n kummitäti lähti kahdeksan junalla takaisin kotiin ja lapsetkin olivat nukkumassa, kaivoin esille kaikki lankalaatikkoni ja -nyssäkkäni:

Varastosta löytyy vajaita, vähän käytettyjä ja kononaan käyttämättömiä keriä, mm:

-Seitsemän Veljestä
 -Isoveli
 -Kelo
 -Maija
 -Kaiku
 -Miami
 -Tåpt'tå
 -Hot Sock
 -Inca Wool
Lankaa löytyy akryyylsenä, villaisena. puuvillaisena ja suurinpiirtein kaikkea siitä väliltä. Seuraavaksi varmaan opettelen jonkin tekniikan, johon voin käyttää epämääräiset pikku nyssäkkäni. Ja vähän isommatkin.
Millaisia lankavarastoja teiltä löytyy? Missä säilytätte lankojanne? Paljonko niitä on teille kertynyt?

6 kommenttia:

 1. Sinä olet vielä niin nuori että lankavarastosi näyttää aika pieneltä verratessani omaani. Minä tein inventaarion villalangoistani syksyllä 2010 ja sellainen summittainen luku tuli kuin 50kg. Puuvillalankoja on varmaan yhtä paljon jollei enemmänkin. Nekin on aikoinaan ylöskirjattu mutta en laskenut mitä painoivat.
  Hyvältä näyttävät lankasi. Kyllä hamsteri aina toisen tuntee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, siinä riittää varmaan villaa lopuksi iäksi! Omakin lankavarastoni alkaa olla aika mahtava verrattuna rahatilanteeseemme ja säilytystiloihin..

   Poista
 2. Ei vielä mitään hätää. :) Mä inventoin lankani tammikuussa ja nyt on tullut jo lisää lankaa siihen kasaan. Ja kun oon katsellut noita muita, jotka ovat SNY kierroksella mukana ja tehneet lankainventaariota, niin mullakin on vielä aika vähän lankoja. Puikoista ja muista tarvikkeista puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tuosta minunkin läjästä puuttuu vielä monet, käytössä olevat puikot. Ja arvaappas, tuliko käsityömessuilta lähdettyä tyhjin käsin kun "mamma betalar".. :D

   Poista
 3. Voi kun oma varastoni mahtuisi yhteen kuvaan, on nimittäin vuosien saatossa tullut hankittua aikamoinen läjä lankaa. Nytkin niitä kaupattava eteenpäin, että saa mahtumaan uusia tuttavuuksia:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tässä joku ilta katsoa tarkemmin niitä teidän myytäviä lankoja, löytyisikö sieltä mitään mieleistä :)

   Poista